Skip to main content

emotion2...

aku dapet ini disini loh ternyata kumpulan emotion dia lebih ok...

Emoticons adalah ikon emosi yang banyak digunakan dalam e-mail, chatting, pesan teks dan bentuk-bentuk komunikasi lainnya untuk membuat teks biasa lebih menarik. Kita menggunakan emoticon untuk mengekspresikan bagaimana kita rasakan ketika kita menulis tapi dengan cara yang menyenangkan dan menarik.
Emoicons dapat membuat komunikasi kita lebih menarik dan menyenangkan bahkan menjadi lucu..
Berikut ini beberapa Emoicon yang bisa di download :
2s-Space Emoticons v1.0 | Download
20 ico, png and gif files for free download. (via2s-Space)
2s space emoticons v1 40 Beautiful Emoticons and Smiley Icon Packs
2s-Space Emotions v2.0 | Download
PNG files 256×256 (px) size and 20 ico files (via 2s-Space)
2s space emoticons v2 40 Beautiful Emoticons and Smiley Icon Packs
Blueticons | Download
Text (via Kol)
blueticons 40 Beautiful Emoticons and Smiley Icon Packs
The Blacy | Download
The Blacy shows the world’s worst simles to you. PNG + ICO files.128X128 (px) size. (via Rokey)
the blacy 40 Beautiful Emoticons and Smiley Icon Packs
Emoji | Download
Zip-File contains = 18 PNG Files 200×200 and 18 PNG Files 100×100. (via Pinkheaven)
emoji 40 Beautiful Emoticons and Smiley Icon Packs
Emix 1 Emoticons Pack | Download
12 emoticons (12 – 100*100 px, and 12 – MSN smiley (la animated)) (via Steiner SzebasztiĆ”n)
emix 1 40 Beautiful Emoticons and Smiley Icon Packs
Emoticons Pack | Download
SWF download for cute emoticons, sexy girl emoticons, BebeDemon emoticons, CHampignon Mignon emoticons and Gothique Girl emoticons. (via Malycia)
Emoticons Pack 40 Beautiful Emoticons and Smiley Icon Packs
Emoticons from ICQ4 | Download
Emoticons from ICQ4 for Trillian 3.xx (works on Trillian 2.xx too) (via dxdezign)
icq4 40 Beautiful Emoticons and Smiley Icon Packs
Expressions Yummies | Download
This kind of expressions are quite useful in Japanese manga. Different eyebrown’s shape, the mouth and eye’s size, etc combines a different expressions. (via Iris Zeible )
expressions yummies 40 Beautiful Emoticons and Smiley Icon Packs
Emoticons | Download
A Zip file with each one as a 25 x 25 and 50 x 50 and 100 x 100 gif (via Penny)
emoticons 40 Beautiful Emoticons and Smiley Icon Packs
Emoticons :: 001 | Download
These emoticons work best on dark backgrounds. (via Plasticmice)
emoticons101 40 Beautiful Emoticons and Smiley Icon Packs
Onion Head Emoticons | Download
Onion Head emoticons are images used for expressing Onion Head emotions in a virtual environment. (via Cute Factor)
onion head 40 Beautiful Emoticons and Smiley Icon Packs
POPO Emotions Full Version | Download
POPO emotions + addon version icon pack. ICO and PNG files (via Rokey)
popo emoticons 40 Beautiful Emoticons and Smiley Icon Packs
Parampaa Emoticons | Download
This Pack contains 32 weird emoticons. (via Parampaa)
parampaa emoticons 40 Beautiful Emoticons and Smiley Icon Packs
Monkey Emoticons Set | Download
FREE! All of Monkey Emoticons and other cute icons for your forums & webboard. (via Laymark)
monkey emoticons 40 Beautiful Emoticons and Smiley Icon Packs
IconTexto Emoticons | Download
Download this free Windows Vista icon pack for your Website or Application. 14 icons in formats PNG (256×256, 128×128, 48×48, 32×32, 16×16) and ICO (256×256, 128×128, 48×48, 32×32, 16×16). (via Bruno Maia)
iconTexto emoticons 40 Beautiful Emoticons and Smiley Icon Packs
GIGANTIMOTES | Download
20 Gigantimotes with 40px x 40px dimension. (via Sereneworx)
gigantimotes 40 Beautiful Emoticons and Smiley Icon Packs
Emotubbles | Download
Emotubbles is a new way to express your emotions. The word “Emotubbles” is the union of two words: Emotions and Bubbles. (via Supratim Nayak)
emotubbles 40 Beautiful Emoticons and Smiley Icon Packs
Shrek Emoticons | Download
13 Shrek emoticons free download with 70 x 70 dimension. (via Leon Gao )
shrek emoticons 40 Beautiful Emoticons and Smiley Icon Packs
Tango Emotes | Download
More than 20 emoticons full size (600×600) customizable with the PSD file integrated. (via Dorian Filippi)
tango emotes 40 Beautiful Emoticons and Smiley Icon Packs
Tango Emotes – Devil Extension | Download
Contains Devil’s PSD file large size (600×600), which can be customized. (via Dorian Filippi)
Tango Emotes Devil Extension 40 Beautiful Emoticons and Smiley Icon Packs
Say Emoticons | Download
28 "Say" emoticons for free download. (via Lokidest)
BlueMoticons | Download
30 expressive mofos bluemoticons PSD file for download. (via Manicho)
Emotion Icons | Download
14 emotion icons for free download with Windows, Mac and Linux version. (via YellowIcon)
Yolks | Download
In the pack there is 40 emoticons with random expressions and characters. (via Bad-Blood)
Yolks 2 | Download
Another new 41 Yolks emoticons with bigger canvas 256×256 and addional hair. (via Bad-Blood)
Vista Style Emoticons Icons | Download
Vista Style Emoticons Icons with 256 x 256px and 48 x 48px dimensions.(via Icons-Land)
Very Emotional Emoticons | Download
40 PNG and ICO smiles for Very Emotional Emoticons with 128 x 128, 64 x 64 and 32 x 32. (via LazyCrazy)
Chibi Marluxia Emoticons | Download
These are Chibi Marluxia Emoticons the author made for the MSN/Windows Live instant messengers. There are 24 50×50 pixel animated emoticons in this set. (via Yvonne)
Chibi Xion Emoticons | Download
These are emoticons of Xion, a character from Kingdom Hearts 358/2. (via Yvonne)
Bunny Emoticon Pack | Download
30 bunny expressions emoticons pack. (via Aimee5)
55 Blue Animated Emoticons | Download
55 blue animated emoticons for free download. (via Ceativesplash)
Emoticon X Final | Download
Download all the separate emoticons with transperant backrounds. (via Tony)
Emoticon Starter Pack | Download
Emoticons kit for beginners. All you have to do is cut and paste the different parts of the emoticon and you have an emoticon! (via Wooded Wolf)
DA Emote Set | Download
Almost every DA emote is in this set, excluding admin emotes (except core admin, they’re included), bullets, stars, etc. (via Devart-Critic)
One Piece Emotions | Download
One piece emotions with 19 gif files. (via Kirozeng)
Kemonoart Emoticon Pack | Download
All of these emoticons were made to go with the Official Kemonoart Forum skin. (via Morningstar)
Jimo | Download
Jimo is a pack of 15 simple emoticons. Inside the download you’ll find a Adium Emoticon Set, the 15 emoticons as plain PNGs and a base PSD to create your own emoticons. (via Ebcube)
52 Emoticons Pack | Download
52 animated emoticons pack with 12 different colors available. (via Creativesplash)
Emoticons 4 | Download
11 emoticons, 5 animated and 6 static. (via Ransie)

Sumber/Source : http://www.hongkiat.com/

Comments

Popular posts from this blog

Cara Berjualan di Elevenia

Sekarang ini mulai gencar Iklan-iklan yang mempromosikan situs-situs E-commerce di televisi
jika Toko bagus yang berubah jadi OXL dan berniaga.com sudah lama memperkenalkan diri di televisi, kini Tokopedia, Zalora & Elevenia.
Tidak tanggung-tanggung Elevenia menggaet artis Cinta Laura untuk promosinya.
Elevenia memang menawarkan tampilan desain yg lebih menarik dan modern , hampir sama dengan situ-situs e commerce diluar negri.
Elevenia memberikan fasilitas pada calon penjual untuk mengiklankan produk beserta deskripsi lengkap dan contact person yang dapat dihubungi.
disini saya akan share cara berjualan pada Elevenia bagi penjual Individual.
pertama-tama kita harus regristasi atau memiliki account sebagai penjual baik itu individual/ perusahaan, setelah regristasi kita diminta memasukan data dan memperifikasi email.
saat mengisi informasi penjual kita akan diminta mengirim scan KTP/Buku rekening ( bukti transaksi melalui internet Bank juga bisa), NPWP jika ada.
Jika sudah seles…

Cara Jadi Importir

Hy udah lama nie kagak posting..biasa mau sharing pengalaman walaupun baru bahkan barang order pertama saat ini masih di forwarder China,tapi saya mau berbagi pengalaman saya ..karena jarang sekali saya dapatkan postingan yang sharing cara ini secara blakblakan .. awalnya sih ingin mendapatkan penghasilan lewat internet dengan menjadi reseller product-product Import , tapi lama-lama penasaran gimana sih cara mereka para importir mendatangkan barang ke Indonesia atau ke negara kita...

1. tahap pertama yang harus disiapkan adalah Mental kita sendiri..siapkah kita menjadi Importir jika sudah maka berdoalah kepada Tuhan dan meminta petunjuk untuk diyakinkan mental dan keyakinannya.. 2. kemudian Modal..Alhamdulillah bermodalkan 10 juta Rupiah saya bertekad untuk menjadi Importir..dan barang yang akan saya pasarkan adalah Tas wanita Import dari China..lalu saya cari dan berkenalan dengan sesorang yang menawarkan jasa Importir, dari sana saya mengenal www.seatobao.com situs e commerce terbe…

Lipstick Me Now kiss proof review

Awal-awal penasaran dengan reviewnya yang banyak ...bikin tertarik pengen coba jual..akhirnya setelah ketemu sumbernya saya putuskan membeli dan menjualnya..
Rasanya kurang apdol klo saya penjual gak mencoba memakainya..klo hasilnya bagus kan bisa lebih tau cara promosinya
Awalnya bingung mau pilih warna yang mana..akhirnya jatuh lah pada pilihan no 12 dark purple..
Setelah coba aduhai langsung jatuh cinta
Tidak berbau,tidak lengket, tidak nempel digelas,waterproof, warna natural, longlasting(tahan lama) dan ringan walau gk moisy saat di poles tp soft dalam hitungan detik lipstick langsung kering...hasilnya matte abis.
Akhirnya jadi pengen warna yang lain..coba warna 9 agak kurang cocok sih dibibir aku tapi hasilnya mang keren
Coba lagi warna no 19 orange..awalnya kok kayak beda ya..kurang rata saat di poles dibibir tp setelah beberapa detik hasil mattenya muncul..penasaran lagi coba no 6 warnanya emang cocok banget ama pribadi saya...kalem
Dan warnanya gak beda jauh dengan lipstick …